Oldal tetejére

Szálláshely szolgáltatás

Cégünk 2014-től szálláshely szolgáltatással is foglalkozik, mely a befektetési lehetőség alatt ismertetett konstrukció alapján az általunk kivitelezésre került ingatlanok üzemeltetése keretében valósul meg.

A 2014-ben nyílt Zafír, valamint 2015-ben nyílt Rubin apartmanházaink Sárváron a Gyógy- és Wellnessfürdőtől mindössze 200 méterre találhatók. Az apartmanházakban 26 exkluzív, teljesen felszerelt (TV, Wi-Fi, konyhai gépek, hűtő, klíma), modern, ízlésesen berendezett lakás kapott helyet. A kettő, négy és hat fős apartmanok mindegyike amerikai konyhás nappaliból és hozzá tartozó tágas erkélyből, fürdőszobából és többségében egy hálószobából áll.

A 2016-ban nyílt 2 épületből álló Onyx Aparthotel Sárvár központi részén, a Sárvári Gyógy- és Wellness Fürdőtől 300 méter távolságra várja vendégeit.

A hátsó épületben 19 db nagyméretű, kifejezetten családok számára kialakított négy illetve három fős lakás található. A lakásokat tekintve két légterű és egy légterű Studio apartmanokat különböztetünk meg. Valamennyi apartman saját konyhával és fürdőszobával, valamint erkéllyel illetve terasszal rendelkezik.

A főépületben a különböző igényekhez igazodva, több szobatípus is kialakításra került a deluxe kategóriától egészen a superiorig. Kétszemélyes szállodai szobák, melyek igény esetén összenyithatóak, tárgyaló asztallal kialakított ún. 2 légterű team szobák, 2 illetve 4 fős jacuzzis superior apartmanok, 4 illetve 6 fős deluxe apartmanok. A klimatizált teraszos illetve erkélyes szobák mindegyike teljesen felszerelt, nem dohányzó.


A szálláshelyeken nyújtott egyéb szolgáltatásainkról, foglalási lehetőségekről az alábbi honlapokon tájékozódhatnak:

onix           

zafir

beril

Elérhetőségek

Iroda címe:
9600 Sárvár, Rákóczi utca 32. 1. emelet
(Onyx**** Luxury)

Nyitva tartás: H-P-ig 8.00 -16.00

Telefon: +36-30/622-7022

Levelezési cím:
9600 Sárvár, Kiss János alt. u. 2/A.
Email: info@sarvarhaz.hu

Kapcsolatfelvétel