Oldal tetejére

Befektetési lehetőség

Biztonságos és garantáltan magas hozam ingatlanbefektetéssel

A brókercsődök után a rekord alacsony banki kamatok és állampapír-hozamok idején egyre többen törik a fejüket azon, hogy megtakarításaiknak olyan biztonságos befektetést találjanak, ami képes tartósan érdemi hozamot termelni. Emiatt sokan vásárolnak lakóingatlant befektetési céllal, azonban gyakran megfelelő körültekintés nélkül.

Az országban számos ingatlanfejlesztő cég kínál olyan befektetési konstrukciókat, amelyekben a megvásárolt ingatlanok hasznosítását és üzemeltetését is vállalják, de az ajánlataik általában csak kis mértékben vagy egyáltalán nem tartalmaznak garanciákat az egyszerű bérbeadásra, a bérbeadásból származó hozamra és az ingatlan állagmegóvására.

Cégünk fokozott figyelmet fordít az üzemeltetéses konstrukcióra fejlesztett ingatlanok elhelyezkedésére, célul kitűzve olyan területek beépítését, ahol a fix hozamon túl az átlagnál sokkal jelentősebb ingatlan értéknövekedés várható. (Sárvár gyógyfürdő szomszédsága, Budapest belvárosa).

Biztonságos és garantáltan magas hozam ingatlanbefektetéssel

A Sárvár-Ház Beruházó és Ingatlanforgalmazó Kft. kiemelkedő szerepet tölt be Sárvár ingatlanfejlesztési, értékesítési és hasznosítási piacán. A Sárvár-Ház Kft. 2005 óta közel 250 új építésű lakóingatlant, számos üzleti és ipari ingatlant fejlesztett, és a gazdasági válság éveiben is maradéktalanul helyt állt mind az alvállalkozói, mind a megrendelői, üzleti partnerei irányában.

A Sárvár-Ház Kft. az új piaci igényeknek is megfelelve már több, mint 118 apartmanlakás bérbeadásában és üzemeltetésében nyújt teljeskörű szolgáltatást, hogy az ingatlantulajdonos nyugodtan élvezhesse értékálló befektetése előnyeit és a kiemelkedő fix hozamot. Mindezt az országos ingatlanpiacon egyedülállóan az ügyfelei számára átláthatóan, biztonságosan, hangzatos „akár” ígéretek és szerződésbe rejtett apróbetűs részek nélkül.

A Sárvár-Ház Kft. 10 évvel ezelőtt azt a célt tűzte ki, hogy az ingatlan üzemeltető és hozamtermelő konstrukcióiban a lehető legkonkrétabb ajánlatot tegye a befektetőinek.

A bárki számára könnyen átlátható és biztonságos üzleti ajánlat fő pillérjei a következők:

  • Garantált fix hozam (kihasználtságtól, piaci tényezőktől függetlenül)
  • Garantált értéknövekedés (az ingatlan építészeti, műszaki tartalmi egyedisége és elhelyezkedése)
  • Az ingatlannal kapcsolatos összes költséget az üzemeltető viseli
  • Az üzemeltetés ideje alatt garantált állagmegóvás, javítások elvégzése az üzemeltető költségére történik
  • Teljes felelősségvállalás az ingatlanokra és a berendezésekre
  • Az üzemeltető stabil finanszírozási háttere
  • 10 éves, magas színvonalú üzemeltetési tapasztalat (Onyx Luxury és Zafír Apartmanházak 10/9,0 pontos vendégértékelések a booking.com-on)
  • 10 éves befektetői elégedettség (visszatérő vásárlói kör)
Biztonságos és garantáltan magas hozam ingatlanbefektetéssel

 

A befektetési lehetőségekről érdeklődjön az elérhetőségeken!


Jelenleg üzemeltetett apartmanjaink honlapjai:

Onyx           

Zafir

Berill

R31 Residence

Onyx BP

Elérhetőségek

Iroda címe:
9600 Sárvár, Rákóczi utca 32. 1. emelet
(Onyx**** Luxury)

Nyitva tartás: H-P-ig 8.00 -16.00

Telefon: +36-30/622-7022

Levelezési cím:
9600 Sárvár, Kiss János alt. u. 2/A.
Email: info@sarvarhaz.hu

Kapcsolatfelvétel